Programma op maat

Bij ons kun je terecht voor allerlei teambuilding- en outdoor activiteiten. Stel met ons een dag samen uit meer dan vijftig activiteiten.

auto-terrein
offroad-4x4

Bepaal zelf jullie dag

Bij Event Center Weert zetten we elke keer weer een onvergetelijke ervaring neer. Naast de standaard arrangementen leveren wij uiteraard ook maatwerk. Of u nu met tien personen of met 250 personen komt wij regelen een passend evenement. Naast talloze gemotoriseerde-activiteiten hebben we ook verschillende teambuildings-activiteiten, Hoogte-activiteiten en Shooting games.

Onze activiteiten

Event Centrum Weert is de ideale plek voor een gezellige, educatieve en actieve dag. Een greep uit onze activiteiten:

driften-auto
Antislipcursus

Onze rijvaardigheidstraining is niet zomaar een slipcursus, maar een kwalitatieve opleiding met aandacht voor anticiperend en defensief rijden onder begeleiding van professionele slipinstructeurs.

4x4-terreinrijden
4x4 rijden

Ervaar hoe het is om zelf achter het stuur een 4x4 ons off road parcours te rijden. Rijd door de modder, heuvels en kuilen en neem de obstakels en hindernissen.

ongevalsimulator
Ongevalsimulator

Stel je voor; je hebt een ongeval gehad met je auto waarbij de auto kantelt en je ondersteboven in de veilig-heidsgordel bekneld raakt, wellicht in de sloot. Gedesoriënteerd probeer je jezelf te bevrijden, maar hoe? Hoe kom je nu uit je auto?

seatbelt
Seatbelt-Convincer

De Seatbelt-Convincer simuleert een verkeersongeluk. Deelnemers ervaren een aanrijding met lage snelheid (10 km/u), die helpt om hen te overtuigen van het belang van het dragen van een veiligheidsgordel.

drunk-and-drive
Drunk and Drive

Met speciale alcohol brillen en in een van onze auto’s met dubbele bediening ga je je reflexen al rijdend testen. We beginnen rustig (simulatie 3 biertjes) maar kunnen opbouwen tot volledig bezopen rijden.

theorieexamen
Theorie-examen

Onder begeleiding van een van onze rijinstructeurs maak je het examen maar worden ook de vragen nog eens goed doorgenomen.

Antislipcursus-motor
Motorslipcursus

De cursus start met theorie in het theorielokaal, daarna brengt u het geleerde op de slipbaan in de praktijk. De motor waar u op rijdt leveren wij natuurlijk aan,

trail-rijden-motor
Trail-rijden

Het is mogelijk om een Trail-cursus te volgen. Onder leiding van 8x Nederlands kampioen Alex van den Broek krijg je diverse oefeningen, motorbeheersing, techniek en vooral leuke uitdagingen.

karten
Outdoor Karten

Op onze baan gaat het niet alleen om topsnelheid maar ook om souplesse en stuurmanskunsten. Je zult moeten proberen het van je mederijders te winnen, dus maak er een mooie wedstrijd van!

quad-rijden
Quad rijden

Tijdens het quad rijden zul je merken dat dit “racepaardje ”erg wendbaar is. Het is een uitdaging om de ideale combinatie tussen behendigheid en snelheid te vinden. Vanzelfsprekend helpen we je daarbij met praktische tips.

powerturner
Powerturnen

Dit zeer leuke voertuig kenmerkt zich door het ontbreken van een stuur. De powerturn heeft twee motoren die de achterwielen afzonderlijk aandrijven. Je bestuurt het voertuig met twee personen.

antislipcursus-auto
Driften

Tijdens driftcursus worden de beginselen van het driften geleerd, dit is dus zeer geschikt voor personen die weinig tot geen ervaring hebben met driften.

kruisboogschieten
Shooting games

Tijdens de Shooting games kunt u kennis maken met de verschillende wapens (Handboog, Kruisboog, Lucht-buks, Katapult en Blaaspijp). Wie heeft een sterke wil, de rustigste adem en de vaste hand?

hoogte-activiteiten
Hoogte activiteiten

Bij deze activiteit laten we mensen deze 7 meter hoge klimwand beklimmen. Deze klimwand is voor jong en oud een behoorlijke uitdaging.

teambuilding
Team building

Samen gaan we op weg om ons doel te bereiken: een topteam! Hoe gaan we dit doen? Je hebt de keuze uit verschillende activiteiten, welke tezamen een inspirerend programma vormen.

vuurspuwen-cursus
Workshop vuurspuwen

Leer je angsten overwinnen, verleg je grenzen en leer vuurspuwen. Sommige cursisten spuwen al snel metershoge vlammen!

kleine-blusmiddelen
Cursus kleine blusmiddelen

We verschaffen de cursist een inzicht in het doel, het gebruik en de werking van de kleine blusmiddelen. Er is geen specifieke vooropleiding voor deze cursus vereist.

Offerte op maat nodig?

    antislipcursus-auto-zw